top of page

För en trygg renovering, Stockholm

Behörighet

För oss är det viktigt att du känner dig trygg med din renovering. 

Vi har flera certifieringar fär att du som kund ska känna dig trygg med din renovering. Vi utför alla våra jobb på ett fackmannamässigt sätt, har bra kreditvärdighet och självklart en trygg försäkring som garanterar ett bra slutresultat. 

LxkuRExciIyr20Q0oppu.jpeg

Behörig våtrum 

Ett behörigt företag är utbildat av Byggkeramikrådet och har valt att arbeta enligt ”Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum”, som förkortas BBV.

Behörigheten ger rätt att utfärda Byggkeramikrådets kvalitetsdokument, en egenkontroll som visar att ditt våtrum är byggt på ett fackmässigt sätt.
Företag som följer BBV använder godkända tätskiktssystem samt väljer i övrigt lämpliga material och konstruktioner.

elsakerhetsverket (1).png

Elsäkerhetsverket 

Elinstallatör är ett reglerat yrke och det krävs en auktorisation för att få utöva det. En auktorisation ansöker man om hos Elsäkerhetsverket.

För att få en auktorisation ställs ett utbildningskrav och ett krav på praktisk erfarenhet. Kraven regleras i Elsäkerhetsverkets auktorisationsföreskrifter ELSÄK-FS 2017:4

sigill.png

UC BRONS 2019

UC är Sveriges ledande affärs- och kreditinformationsföretag. UC samlar in och förädlar information så att den kan användas för att företag och privatpersoner ska kunna ta intelligenta beslut enkelt.

nedladdning.png

Folksam företagsförsäkring  

Folksam är ett av Sveriges största försäkringsbolag med en mångårig erfarenhet av försäkringar för små och medelstora företag. Vi har en trygg företagsförsäkring som ersätter eventuella skador om olyckan, mot förmodan skulle vara framme. 

Vill du ha hjälp med renovering? 

bottom of page