top of page

Byggföretag Stockholm

Om oss

"Vi tror på att leverera ett proffsigt bemötande och god service i allt vi gör. Att slutresultatet sedan är till kundens belåtenhet är en självklarhet för oss."

Vilka är vi? 


Allt började 2009 i ett trapphus i Helsingborg. Vi var båda i full färd, på vardera håll, med att renovera våra lägenheter som råkade ligga i samma trappuppgång. Därigenom stötte vi på varandra och insåg att vi båda hade ett brinnande intresse för hantverk, inredning och renovering. Vi insåg även att vi båda gillade att förvandla lägenheter från något väldigt tråkigt till något riktigt fint. Vi bestämde oss för att satsa fullt ut på att tillsammans bygga ett eget byggföretag där vi skulle få möjligheten att hjälpa människor med vad vi tycker är riktigt roligt, nämligen att förvandla privatbostäder till något lite finare och bättre.


Vi påbörjade vår resa tillsammans i Helsingborg, men vi tog ganska snart beslutet om att försöka lansera vårt byggföretag och vårt sätt att göra privatrenoveringar på den största marknaden i vårt land, Stockholm. Här har vi verkat sedan 2014 och arbetar ständigt med att förbättra oss, vårt företag och den tjänst vi erbjuder. Allt för att du som kund ska få det så bra som möjligt när du ska renovera ditt hem.

Välkommen att höra av dig!

- Max & Martin

mm_start.png

Behörighet och certifikat 

Max.png

Max Malak

076 006 43 33 
max@mmconstruction.se

Martin.png

Martin Sjöberg

070 946 72 72 
martin@mmconstruction.se

Vår vision

Vi finns till för att vi tror på att man kan leverera högre nivå av service än vad som görs idag inom vår bransch. Vi tror på att ge dig som ska renovera ditt hem ett riktigt proffsigt bemötande, väldigt god service och ett riktigt fint slutresultat. Hos oss får du hjälp av några av Stockholms bästa hantverkare som tillsammans strävar efter att överträffa dina förväntningar. Vårt mål har alltid varit att varje kund skall rekommendera oss och efter det mottot arbetar våra medarbetare varje dag.

Har du ett badrum, kök, lägenhet eller hus som behöver renoveras? Då ser vi fram emot att höra från dig. 

bottom of page