top of page

Badrumsrenovering Täby

MMC-badrumsrenovering-taby-portratt.jpg

Magnus med familj fick hjälp med ett vattenskadat badrum

Under våren 2019 kom vi i kontakt med familjen Paulsson, som då hade upptäckt en vattenskada i ett av deras badrum. Upptäckten av läckan gjorde att familjen beslöt sig för att renovera deras två badrum.

Vi gick ut på Offerta och la upp en förfrågan där. Då fick vi svar från Max Martin och vi fick ett superbra förtroende redan på första träffen. De var väldigt skickliga i offertfasen.

Att få förtroendet att renovera i människors hem är något vi tar på stort ansvar, och vi arbetar alltid för att projektet ska utföras med kundens nöjdhet i fokus.

I största mån har det flutit på jättebra. De har varit tydliga, de höll tidsplanen och det allra mesta har funkat väldigt bra… Vi blev absolut nöjda med badrummen, vi blev jättenöjda med resultatet. Det blev precis som vi hade tänkte oss.

MMC-badrumsrenovering-taby.jpg

"..vi fick ett superbra förtroende redan på första träffen"

Vi passade även på att fråga Magnus, pappa i familjen, om han hade några tips till andra som planerade att renovera badrum.

Var noggrann i offertfasen, det kanske man inte tänker på när man är lite ovan att köpa renoveringstjänster, men det är ju offerten som styr det mesta. Man ska vara noggrann så att man är säker på att allt man vill ha är med i offerten.

Med de kloka och varma orden vill vi på Max Marin tacka för att vi fick möjligheten att hjälpa till med badrumsrenoveringen, och vi hoppas att de kommer fungera väl i familjen Paulssons liv långt tid fram över.

Ha en bra dag önskar vi på Max Martin Construction.

Vill du också ha hjälp med badrumsrenovering? 

bottom of page