top of page

Badrumsrenovering Stockholm

Oskar.jpg

Så hjälpte vi Oskar renovera badrummet

Oskar och hans sambo köpte en ny lägenhet under 2018, och innan de flyttade in skulle ett badrum renoveras.

Vi tog in offerter från Offerta, och Max Martin var ett av de företag vi fick kontakt med. Vi hade inte tillträdde till lägenheten innan vi skulle renovera den, och Max Martin tyckte det var okej. Bara vi gav de lite ungefärliga mått. Medan andra ville komma och titta på lägenheten innan, och det var ju svårt.

Detta var första gången paret anlitade ett byggföretag för renovering, och det är ofta omgärdat av osäkerhet. I den här typen av projekt är det mycket pengar inblandat, och kunden har många gånger ett par kunskapsluckor som vi måste fylla på bästa sätt.

I början var vi lite nya och lite osäkra på en del grejer, men vi kände att vi fick bra svar på våra frågor, och Max Martin såg till att vi fick veta det vi behövde under offertstadiet.

max-martin-badrumsrenovering-solna6.jpg

"I början var vi lite nya och lite osäkra på en del grejer, men vi kände att vi fick bra svar på våra frågor.."

Eftersom paret nyligen hade köpt lägenheten, stod de med dubbla boenden under en månad, och vi var tvungna att renovera badrummet under den tiden. Med andra ord var projekttiden väldigt viktig.

Vi hade bara en månad på oss, och vi var tvungna att få klart badrummet på den tiden, för vi ville inte flytta in i lägenheten utan ett fungerade badrum…det blev ett par övertidstimmar på slutet för att få klart allt i tid. Men det löste sig i slutändan.

Inredningen, kaklet och klinkern köptes in på Kakelspecialisten, Konradssons Kakel och Bygghemma.se. Oskar och hans sambo utnyttjade även deras planeringshjälp för att få badrummet uppritat. Vilket rekommenderas till andra som planerar att renovera sitt badrum.

Vi köpte allt på lite olika ställen. Det mesta köpte vi på Kakelspecialisten, Konradssons och lite på Bygghemma…det var bra att vi tog god tid på oss och planerade vad vi skulle ha. Vi fick lite badrumsrådgivning, och vi fick även badrummet uppritat. Det var bra.

Vi på Max Martin Construction är glada över att vi fick förtroendet att renovera badrummet hemma hos Oskar och hans sambo.

Vill du också ha hjälp med badrumsrenovering? 

bottom of page