top of page

Badrumsrenovering Södermalm

MMC-badrumsrenovering-sodermalm10.jpg

Badrumsrenovering med optimering av ytan i fokus

Under 2019 köpte Arvid en ny lägenhet tillsammans med sin sambo, och innan paret flyttade in hade de bestämt sig för att renovera badrummet. Badrummet hade inte renoverats sedan ett stambyte som utfördes 2001, och det var således rätt tråkigt och standard. En vilja från paret var att man vill få in en tvättmaskin i badrummet, som endast mäter 3 kvm, och det var en utmaning. Hur skulle man kunna få till det?

Vi var begränsade av badrummets storlek, det är väldigt litet, och vi vill ha in en tvättmaskin. Det styrde oss väldigt mycket när vi planerade badrummet. Det handlade mycket om att få till avgränsningen mellan duschen och tvättmaskinen, som löstes med den vägg vi byggde. Vi använde oss mycket Pinterest, tavlor och kollade runt allmänt efter inspiration.

Badrumsrenoveringen var första gången som Arvid och hans sambo hade anlitat hantverkare för ett projekt av den här storleken. Och som för många andra kan det kännas lite nervöst.

Det var första gången vi anlitade hantverkare. Det var nervöst. Det är mycket att tänka på. Många val man måste göra. Vi skulle göra alla inköp av inredningen själva, och det skulle ju tajmas med när Max Martin behövde allt på plats. Sen inser man att det är mer arbete med att renovera badrum, än vad man först tror. Det är bra att få hjälp från projektledaren, vilket vi känner att vi fick.

MMC-badrumsrenovering-sodermalm.jpg

"Det var första gången vi anlitade hantverkare. Det var nervöst"

Vi på Max Martin tar alltid en stor ära i att få chansen att hjälpa våra kunder med deras renoveringar, och vi försöker alltid få kunden att känna sig trygga med oss som leverantör.

Max Martin kändes väldigt engagerade i projektet, de tog sig tid att komma och göra en noggrann och detaljerad offert. Det fungerade bra… Jag skulle säga att projektet sköttes problemfritt. Det gjordes på den tilltänkta tidsplanen och det som dök upp under projektets gång sköttes bra från Max Martins sida.

Slutligen är nöjda och glada kunder det vi strävar efter, och därför värmer det gott att höra när vi lyckas uppnå det.

Vi blev absolut nöjda med resultatet. Max Martin levde definitivt upp till våra förväntningar, och överträffade vad vi hade förväntat oss. Det finns inget som vi kan göra nedslag på vad det gäller deras arbete.
 

Vi vill rikta ett tack till paret för förtroendet och önskar de många trevliga stunder i den nya lägenheten.

Ha en fin dag.

Vill du också ha hjälp med badrumsrenovering? 

bottom of page