top of page

Nyproduktion av villa och fritidshus i Stockholm

Vi hjälper dig med att bygga ditt drömhus!

V​are sig det gäller fritidshus eller villa så hjälper vi dig att skapa ditt drömhus. 

Scrolla ner för att se några av våra referensobjekt. 

230518 Järpstigen 6-1.jpg

Vi på Max Martin Construction hjälper dig som i Stockholmsområdet vill bygga nytt, fritidshus eller villa. Vårt team kan även hjälpa er med att ta fram arkitektritningar och konstruktionsritningar anpassade just efter ert behov.

Vår erfarenhet säger oss att för att lyckas med att bygga nytt krävs det goda förberedelser och därför får ni alltid först träffa någon av våra arkitekter som vi samarbetar med och ta fram ritningar som känns rätt för just er. Vill man även ha hjälp med inredning, färgsättning, materialval etc. har vi även mycket duktiga inredningsarkitekter att rekommendera. 

 

träffas vi alltid på plats hos våra kunder för att förstå vad de står inför, hur deras situation ser ut och vad de vill ha hjälp med. Därefter sammanställer vi noggranna offerter, med fastpris så långt det går, för att du ska veta vad du köper. Därefter när projektet startar krävs det god kommunikation mellan oss och kunden, och det är rollen våra projektledaren fyller under produktionen.

Vi har alla kompetenser och rätt personal för att hjälpa dig med allt från att renovera badrum, renovera kök, lägga golv, måla om och ändra dispositionen av din yta.

Vi ser fram emot att få chansen att hjälpa dig med din renovering.

Hör av dig redan idag så sätter vi bollen i rullning!

renovering_vasastan_kök_2.jpg

Norrtälje

L1050603.jpg

Norrtälje

Norrtälje (19).jpg

Norrtälje 

Värmdö hus 1 (16).jpg

Värmdö

Några av våra renoveringar

Vill du också ha hjälp med renovering? 

bottom of page