top of page

Byggföretag Stockholm

Lediga tjänster 

Söker du jobb? Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med duktiga hantverkare. 

Jobba hos oss

Vår målsättning är att alla våra anställda ska vara proffs på sitt område, och trivas med det de gör.

Vi värdesätter samarbetsförmåga och noggrannhet högt eftersom vi alltid strävar efter att genomföra våra projekt på bästa sätt och överträffa våra kunders förväntningar.

 

Vi strävar alltid efter goda relationer anställda emellan, med andra entreprenörer och givetvis med våra kunder.

Just nu söker vi:

Projektledare

Letar du efter ny utmaning kan vi erbjuda en stimulerade tjänst som projektledare, med stationering i Stockholm. I ditt arbete får du det yttersta ansvaret för i första hand mindre och medelstora ROT-projekt som tex. badrums-, köks- och totalrenoveringar av lägenheter och villor. Du har nära kundkontakter och samtidigt leder våra hantverkare och underentreprenörer.  

 

Du arbetar mot konkreta resultatmål och du leder projekten från start till mål. Vi har en framgångsrik och detaljerad process, som steg för steg leder dig genom projekten. Har du rätt förutsättningar och följer processen, når du dina mål och blir en framgångsrik projektledare hos oss.

 

Du får en begynnelselön baserad på din kompetens och erfarenhet. Denna lön ligger till grund för dina mål. I tjänsten ingår tjänstebil. Överträffar du målen och om du samtidigt är en bra arbetskamrat, har du möjlighet till bonus enligt företagets policy.

 

Kravprofil

 • Vi tänker oss att du har grundläggande kunskaper om olika typer av byggnadskonstruktioner från olika tidsepoker. Du kan till exempel ha fått denna kompetens genom tidigare arbete som snickare, arbetsledare eller projektledare.

 • Du trivs bäst om du får ta stort ansvar och drivs av att nå uppsatta mål. 
   

 • Du har datorvana och tidigare dokumenterade erfarenheter av att arbeta med olika typer av programvaror, vi använder Bygglet.
   

 • Du gillar ett jämnt högt tryck – det är avsevärt mycket bättre när det rör på sig, än när det står stilla.
   

 • Du har lätt för att ta och förstå människor. Genom ditt sätt att vara får du respekt från kunder, anställda och samarbetspartners.

 • B-körkort

 

Det är meriterande om du dessutom:

 • Har erfarenhet av arbete med byggnadsskador och grundläggande kännedom om hur dessa regleras.

 • Har vana från arbete i projektstyrningsprogrammet Bygglet

Ansök >

VVS-montör

Självgående, B-körkort, behärska svenska språket och VVS-certifikat är ett krav

Ansök >

bottom of page